The Leader of the Pack van de Shangri-Las werd geboycot

Het liedje, the Leader of the Pack van de Shangri-Las, over de dood van de leider van een motorbende werd een grote wereldhit. In Engeland werd het liedje geboycot door de BBC radio en andere radiostations vanwege het thema (dood van een motorbendeleider) en omdat het zou aanzetten tot bende-oorlogen. Desondanks werd het ook in Engeland een grote hit. Billy Joel speelde piano bij deze opname. De opnametechnicus mixte het geluid van zijn eigen Harley Davidson in het liedje.


Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere