Grote vergissingen

  • Paul McCartney adviseert Michael Jackson dat hij, als hij echt wat in de muziek wil verdienen, de uitgeefrechten van popliedjesmoet kopen. Jackson koopt de Beatles-liedjes.
  • JP Richardson, alias The Big Bopper, neemt het aanbod van Waylon Jennings, de bassist uit de band van Buddy Holly, aan om inzijn plaatst met Buddy Holly en Ritchie Valens mee te vliegen. Het vliegtuig verongelukt.
  • Terry Reid bedankt voor het aanbod van Jimmy Page om in Pages nieuwe bandje te komen zingen. Reid ziet meer toekomst in zijn solocarriere dan in lidmaatschap van Led Zeppelin.
  • Decca wijst The Beatles af bij de auditie omdat gitaarbandjes uit de mode raken.


Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere