Willie Nelson krijgt een eerbetoon

Countrylegende Willie Nelson(85) krijgt op woensdag 6 februari 2019 een eerbetoon in de Village Studios in Los Angeles, georganiseerd door The Recording Academy of NARAS, een Amerikaanse organisatie voor muzikanten, muziekproducenten, geluidsmonteurs en andere beroepsbeoefenaars op het gebied van muziek. NARAS is vooral bekend als de organisatie achter de Grammy Awards.
Willie NelsonWillie Nelson is een van de meest beroemde country-artiesten en singer/songwriters allertijden, met een bewogen leven vol met bergen en dalen. In 1982 scoorde Willie Nelson misschien wel zijn meest bekendste hit: 'Always on My Mind', een cover van het even beroemde Elvis Presley nummer.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere