Waylon krijgt compliment van Brian May voor cover in DWDD

QueenQueen-gitarist Brian May heeft de uitvoering van Waylon, die Somebody to Love op dinsdag tijdens De Wereld Draait Door (DWDD) een duet met de overleden Queen-zanger Freddie Mercury uitvoerde, op zijn website geplaatst.

Freddy geprojecteerd op scherm

Waylon zong de bekende hit mee met een uitvoering van Mercury, die op het scherm werd geprojecteerd. Hij werd in de studio begeleid door het B-Movie Orchestra en het ZO! Gospel Choir en kreeg op het einde een daverend applaus van het aanwezige publiek.
Behalve op zijn website heeft Brian May (of zijn management) het fragment uit het televisieprogramma ook op zijn Twitter- en Facebook-account geplaatst.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere