In 2014 meer dan 1 miljoen vinyl albums over toonbank in Groot Brittannië

vinyl-lps-2014In Groot-Brittannië zijn er dit jaar meer dan 1 miljoen vinyl albums verkocht. Dit is het hoogste aantal van de laatste 15 tot 20 jaar. Vinyl is dan ook weer helemaal in. Albums van bijvoorbeeld Pink Floyd worden nog altijd veel op vinyl verkocht. Het deze maand verschenen The Endless River was zelfs de best verkochte elpee sinds 1997 in Groot-Brittannië.In Nederland werd onlangs al een hitparade opgericht onder de naam Vinyl 50. Het is voor het eerst in ongeveer 30 jaar tijd dat er in Nederland een verkooplijst is die louter vinylverkopen weergeeft. Gegevens : British Phonographic IndustryVinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere