Drummer van Pantera, Vinnie Paul, overleden

Vinnie PaulVincent Paul Abbott, zoals hij officieel heette, richtte Pantera samen met zijn broer Darrell op in de jaren tachtig. De band was een Amerikaanse groovemetalband die vooral in de jaren 90 absolute trendsetter binnen dit genre bleek en groeide uit tot grootste in zijn soort. Darrell Abbott werd ook wel gezien als een van de beste gitaristen ter wereld. Een verwarde Panterafan schoot in 2004 bij het begin van een optreden van de broers, vier man dood, inclusief Darrell.
De doodsoorzaak van Vincent Paul is nog niet bekend. Hij is 54 jaar geworden.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere