Sid Vicious(ex-Sex Pistols) door moeder gedood?

foto - Vinyl-Lp : sid_vicious1Nadat zijn vriendin op een ochtend dood (neergestoken) werd gevonden met Sid Vicious(ex-Sex Pistols) bij haar in de kamer werd hij opgepakt en vastgezet. Hij bleek zoveel drugs tot zich genomen te hebben dat hij zich niets van de avond ervoor herinnerde.Na zijn vrijlating werd een feest georganiseerd door Vicious’ moeder in de flat van Vicious’ nieuwe vriendin. De volgende morgen, 2 februari 1979, werd hij dood aangetroffen. De lijkschouwer constateerde zelfmoord door een overdosis heroïne, maar mogelijk werd deze fatale injectie toegediend door zijn moeder. Eerder op die dag had hij namelijk een overdosis heroïne op het nippertje overleefd. Het onderzoek naar de moord op Spungen werd stopgezet. Uit later onderzoek is gebleken dat de moeder van Sid hem zijn laatste shot heeft gegeven. Enkele jaren na het overlijden van Sid overleed zijn moeder aan een overdosis waardoor haar motief nooit duidelijk zal worden. Over deze tragedie is in 1986 een film gemaakt getiteld ’Sid & Nancy’.


Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere