Icoon Udo Jürgens overleden

Misschien niet echt Classic Rock, maar wel een stem die bepalend was in die tijd : Udo Jürgens. Udo JurgensDeze Oostenrijkse zanger en componist is tijdens een wandeling vandaag (zondag 21 december) in Zwitserland onwel geraakt en om 16:25 overleden. Hij domineerde de Duitstalige populaire muziek en verkocht meer dan honderd miljoen platen en cd's in een loopbaan van meer dan vijftig jaar. Jürgens schreef meer dan achthonderd liedjes en was in de jaren '60 inmens populair. Zijn composities werden in Nederland in vertaling opgepikt door onder anderen André Hazes en Guus Meeuwis. Udo Jürgens is 80 jaar geworden.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere