UB40 saxofonist en medeoprichter Brian Travers op 62-jarige leeftijd overleden

Brian Travers is zondag 22 augustus op 62-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker.
Brian TraversTravers was in 1978 een van de oprichters van UB40, samen met Ali Campbell, Jim Brown en Earl Falconer. Ze kenden elkaar van de kunstacademie. Hoewel de band geregeld van samenstelling veranderde, was Travers een vaste waarde. De band heeft verschillende grote hits gehad, waaronder meerdere nummer 1-noteringen, voornamelijk coverversies. Enkele bekende hits van UB40 zijn I Got You Babe, Sing Our Own Song, Red Red Wine en Kingston Town.
De komende maanden staan in het buitenland tientallen concerten van de reggaegroep gepland. Het is nog niet bekend of die doorgaan.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl