U2 - Songs of Innocence

u2Bij het nieuwe album van U2 zijn geen nieuwe experimenten of nieuwe richting te bekennen.Veel nummers op Songs Of Innocence hadden op één van hun vorige albums kunnen staan. Niet alleen muzikaal grijpen ze terug naar het verleden. Want de songs zijn voornamelijk persoonlijke teksten over hun jeugd. Daarvan lijkt Iris (Hold Me Close) het meest persoonlijk. Bono zingt hierin over zijn overleden moeder die hij op zijn 14e verloor. Het vormt één van de hoogtepunten van het album.
U2 heeft met Songs of Innocence een album gemaakt met een aantal sterke songs. Zeker niet hun beste album.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere