U2 komt voor 2 concerten naar ons land

u2De Ierse rockband U2 geeft na 6 jaar 2 concerten in ons land. Op 8 en 9 september 2015 staat de band in de Ziggo Dome te Amsterdam. Het nieuws komt naar buiten op de dag dat popjournalisten van het Amerikaanse muziekblad Rolling Stone Songs Of Innocence van U2 hebben uitgeroepen tot het beste album van 2014.
Het optreden in de Ziggo Dome maakt deel uit van de Innocence + eXperience Tour, waarbij U2 negentien steden in Noord-Amerika en Europa aandoet. De kaartverkoop start maandag 8 december. Fanclubleden worden op 4 en 6 december al in de gelegenheid gesteld kaarten te kopen.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere