Bono vergeet "Pride", maar krijgt "Fame"

Tijdens het optreden van U2 op Live Aid in het Wembley Stadium in London speelden ze Sunday Bloody Sunday en Bad. Het was de bedoeling dat ze drie nummers zouden spelen, en dat ze na Bad ook nog Pride (In The Name Of Love) zouden spelen.Het liep echter anders omdat Bono tijdens Bad van het podium af klom om met een meisje uit het publiek te dansen.foto - Vinyl-Lp : BonoTerwijl Bono vier meter omlaag sprong op zoek naar een danspartner, speelde de rest van de band ondertussen onverstoorbaar verder. Het duurde ruim drie minuten voor Bono weer een beetje bij zinnen kwam en terugklauterde richting podium. Terug op het podium besloot Bono dat hij zin had in een singalong met het publiek, dus binnen het muzikale thema van Bad gebruikte hij onder andere ’Satelite of Love’, ’Ruby Tuesday’ en ’Walk on the wild side’ om samen met 75.000 mensen te zingen. Daardoor was er geen tijd meer voor U2 om Pride (In The Name Of Love) te spelen. De overige drie bandleden waren in eerste instantie niet erg te spreken over de actie van Bono tijdens hun bijdrage aan Live Aid. Maar het optreden van U2 werd samen met het optreden van Queen gezien als het beste optreden van die dag. De verkoop van U2-platen verdubbelde en de band had wereldwijd haar naam als live-band gevestigd.


Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere