Regelmatig andere zanger voor Toto.

Een leadzanger voor een band is meestal crusiaal. Het is vaak bepalend voor het succes van een band . foto - Vinyl-Lp : totoDe band Toto wisselde echter nogal regelmatig van leadzanger. Zo begonnen ze met leadzanger Bobby Kimball. Na een aantal jaren werd hij wegens overmatig cocaïnegebruik de band uitgezet en werd vervangen door Fergie Frederiksen. Fergie mocht na 1 album al weer plaatsmaken voor Joseph Williams. Joseph heeft op twee Toto albums gezongen en met de tours hiervan meegedraaid. Dit zijn de albums Fahrenheit en The Seventh One. Voor het volgende album, Past to Present, werd de Zuid-Afrikaanse Jean Michael Byron door de platenmaatschappij aangewezen als nieuwe zanger. Hij mocht echter voor het album Kingdom Of Desire al weer plaatsmaken voor een ander. Dit werd gitarist Steve Lukather zelf. Hierna werd nog het album Tambu uitgebracht met ook Lukather als lead-zanger. Sinds enkele jaren is Bobby Kimball weer terug als leadzanger.


Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl