Mike Porcaro, bassist van de band Toto, overleden

Toto-bassist Mike Porcaro is zondagochtend op 59-jarige leeftijd aan ALS gestorven.

Samen met zijn broers in Toto

Mike voegde zich in 1983 bij zijn broers Steve en Jeff in Toto. Hij speelde bas op hun klappers Africa en Rosanna. In 2007 werd zijn ALS zo ernstig dat hij niet meer kon spelen en de band moest verlaten. Broer Jeff, die in Toto de drums voor zijn rekening nam, stierf in 1992 aan een hartaanval.

''Onze broer Mike is vreedzaam overleden in zijn slaap in het bijzijn van zijn familie. Rust zacht, broer'', schreef Steve Porcaro op Facebook. De band zamelde tijdens een tour in 2010 geld in voor de strijd tegen ALS.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl