Toto komt in 2015 met nieuw album uit

Na 10 jaar komt Toto met een nieuw album uit. Met de orginele naam Toto XIV komt de groep met, jawel, het veertiende regulier album uit.

TotoHet laatste album van Toto, Falling in Between, verscheen in 2006. De bandleden zien het album als het 'ware vervolg' op Toto IV, dat beschouwd wordt als één van de (commerciële) hoogtepunten van de band.

Toto scoorde werledhits

De Amerikaanse rockband uit Los Angeles scoorde eind jaren zeventig en in de jaren tachtig wereldhits met onder meer Africa, Hold the Line, Rosanna, Stop Loving You en Pamela. Ze verkocht wereldwijd ruim 35 miljoen albums.
Het nieuwe album zal in het voorjaar van 2015 verschijnen (ook op vinyl).

Concert in Ziggo Dome

Op zaterdag 30 mei zal de band een concert in het Ziggo Dome in Amsterdam geven. Dit is het vervolg voor the 35th anniversary tour met als doel de promotie van het nieuwe album.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl