Nieuwe solo albums van toppers in de maak

Ze kunnen het vaak niet laten om buiten hun groep ook zo nu en dan een soloplaat uit te brengen. Hun naam is vaak verbonden aan die beroemde band met het bekende geluid. Maar soms willen ze hun eigen geluid laten horen, doormiddel van een soloproject. De één doet dit eens per jaar, een ander 'once in a lifetime'.

Oude rotten met hun eigen geluid

David Gilmour heeft de details van zijn nieuwe soloplaat Rattle That Lock bekendgemaakt. De opvolger van On An Island verschijnt op 18 september.
Keith Richards heeft zijn nieuwe single Trouble online gezet. Het nummer staat op het eerste soloalbum van de Stones-gitarist in 23 jaar: Crosseyed Heart, dat op 18 september uitkomt.
Ann Wilson van Heart heeft een soloproject gestart met de naam The Ann Wilson Thing. De zangeres brengt volgende maand haar eerste ep uit.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere