Geen Queen op nummer 1 in de top 2000

top2000

Er is gestemd. Opvallend dit jaar is de enorme stijging van het aantal stemmen. 3,8 miljoen stemmen zijn geteld. Dit is 10% meer dan vorig jaar. Niet opvallend is dat de top 2000 weer voornamelijk bepaald wordt door Classic Rock artiesten en bands. Wel bijzonder is, dat dit jaar The Eagles Queen van de troon stoten. Hotel California stond één keer eerder op nummer 1, in 2010. In 2005 voerde Boudewijn de Groot de lijst aan, met Avond. Alle andere jaren kreeg Bohemian Rhapsody de meeste stemmen. Vorige week concludeerden wetenschappers nog op een symposium dat het nummer van Queen voorlopig op nummer 1 zou blijven, maar het publiek besloot dus anders. De lijst met 2000 nummers wordt ook dit jaar weer uitgezonden van Eerste Kerstdag tot en met Oudejaarsavond.
De aanvoerders van de lijst, die officieel 2 december bekend wordt :
1. Hotel California - The Eagles
2. Bohemian Rhapsody - Queen
3. Stairway To Heaven - Led ZeppelinVinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl