Tom Petty na hartstilstand overleden

De Amerikaanse rockmuzikant en zanger Tom Petty is op 66-jarige leeftijd overleden.

Inspirator voor velen

Tom PettyOp zondagavond kreeg de inspirator van vele artiesten een hartstilstand in zijn huis in Malibu. Hij werd gevonden en direct naar een ziekenhuis gebracht. Nadat er geen hersenactiviteit meer was heeft de familie besloten de beademing te stoppen.
Petty is bekend van zijn band Tom Petty and the Heartbreakers en hun hits Refugee, Breakdown, American Girl, Into The Great Wide Open en Mary Jane's Last Dance. Het Greatest Hits-album dat de band in 1993 uitbracht, verkocht meer dan 10 miljoen exemplaren.
Vooral in Amerika was Petty sinds het eind van de jaren zeventig een grootheid in de rockmuziek. Eind jaren tachtig maakte hij met Bob Dylan, George Harrison, Roy Orbison en Jeff Lynne deel uit van de Traveling Wilburys.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere