Tina Turner overleden

'Queen of Rock & Roll' Tina Turner is op 83-jarige leeftijd overleden. De zangeres overleed na een lang ziekbed in haar huis in Küsnacht nabij Zürich, Zwitserland.
Tina TurnerTurner werd wereldwijd bekend door hits als Proud Mary, The Best en Private Dancer. In de jaren 60 en 70 brak ze door aan de zijde van haar echtgenoot Ike, met wie ze een turbulente relatie onderhield. De zangeres is met 200 miljoen verkochte platen de bestverkopende vrouwelijke rockartiest en verkocht de meeste concerttickets van alle soloartiesten ter wereld.
De gezondheid van Turner was broos. Naast een beroerte, kanker en nierfalen worstelde ze ook met de ziekte PTSS door haar traumatische huwelijk met Ike. Hij overleed in 2007 aan een overdosis cocaïne. De zoon van Tina Turner, Ronnie Turner, overleed eind vorig jaar op 62-jarige leeftijd aan de gevolgen van uitgezaaide darmkanker.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl