Pianist van Thunderclap Newman overleden

Andy Newman, de Britse pianist en het middelpunt van de band Thunderclap Newman, is op 73-jarige leeftijd in Londen overleden.

Eén grote hit

Thunderclap Newman werd in 1968 door o.a. Pete Townshend, die ook bij The Who speelde, opgericht. Pete gebruikte als alias "Bijou Drains" en speelde de basgitaar. De band is voornamelijk bekend van de in 1969 wereldwijde hit "Something In The Air". Dit succes  werd echter nooit meer geëvenaard. Ze brachten nog wel in 1970 de LP "Hollywood Dream" uit, maar daarna was het alweer voorbij.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere