The Rolling Stones naar Nederland

The Rolling Stones (allen dik in de 70) komen na een afwezigheid van vijf jaar weer naar Nederland voor een legendarische avond satisfaction! Rolling StonesOp 13 juni 2022 zijn ze met hun SIXTY-tour, naar aanleiding van het 60-jarig bestaan van de groep, in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. De geruchten over de nieuwe tour zoemden al een tijdje rond, en die werden op vrijdag 11 maart nog wat concreter door een teaser van Mojo, waarin het logo van The Rolling Stones op een voetbalveld te zien was.
Het is de eerste tour met Steve Jordan achter de drums. Hij nam de plaats in van de vorig jaar overleden Charlie Watts.
Kaartjes voor de show in Amsterdam zijn vanaf vrijdag 18 maart om 10.00 uur te koop.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere