The Prodigy zanger pleegt zelfmoord

De 49-jarige zanger, Keith Flint, werd maandag rond de klok van 08:00 uur dood in zijn woning gevonden. Het gaat om zelfdoding.

Eerst danser toen iconische zanger

Keith FlintFlint was een opvallende verschijning door onder meer zijn fluorescerende haar. Hij kwam in eerste instantie als danser bij de groep en nam later het vocale gedeelte op zich.
The Prodigy werd in het begin van de jaren negentig bekend en brak wereldwijd door met nummers Breathe en Firestarter. Vooral Flint's vocal op 'Firestarter' werd iconisch.
Dit jaar staat The Prodigy geboekt als headliner op Lowlands. Wat de gebeurtenis van vandaag inhoudt voor deze show is nog niet bekend.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl