The Eagles naar Nederland

Don Henley, Joe Walsh, Timothy B. Schmit, Vince Gill en Deacon Frey komen 17 juni naar de GelreDome in Arnhem en vieren tijdens de nieuwe tour het vijftigjarig Eagles-jubileum. De band zal klassiekers spelen uit hun hele carrière. Van Hotel California tot One Of These Nights en van New Kd In Town tot Desperado. Het concert in Arnhem vormt de start van een tour die de mannen vervolgens brengt naar Liverpool, Edinburg en Dublin. Op 26 juni zal de band de trip afsluiten in Londen. Bij alle shows, behalve die laatste, wordt Eagles vergezeld door Little Big Town.
Met meerdere monsterhits op hun naam zijn The Eagles één van de grootste rockbands ooit. Meer dan 200 miljoen van hun albums gingen over de toonbank.
De kaartverkoop van het concert start vrijdag 5 november om 10.00 uur. Een kaartje kost ruim 88 euro.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere