The Cure komt voor het eerst in elf jaar met een nieuw album

De Britse band, die zondag 9 juni op Pinkpop speelt, maakte nog niet veel bekend over het nog titelloze album, dat inmiddels opgenomen is. Cure"We laten verschillende muziekstijlen horen, maar het zal nog steeds als ons klinken", laat zanger en gitarist Robert Smith weten. The Cure is bekend van nummers als A Forest en Lullaby. Het recentste album van de band, 4:13 Dream, verscheen in 2008. De aangekondigde plaat moet het veertiende studioalbum van The Cure worden.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl