Brown Sugar van Rolling Stones met Eric Clapton

The Rolling Stones hebben een tot dusverre nooit officieel uitgebrachte versie van hun befaamde nummer Brown Sugar met Eric Clapton online gezet.

Op deluxe editie van het Sticky Fingers album

Het legendarisch album Sticky Fingers van The Rolling Stones verschijnt binnenkort in een feestelijke heruitgave en ter ere daarvan heeft de Engelse rockband vast een bijzondere versie van Brown Sugar online gezet. Brown Sugar was een wereldhit in 1969. Dat was overigens de versie zónder Clapton, die net als pianist Al Kooper op 18 december 1970 meespeelde tijdens de verjaardag van Stones-gitarist Keith Richards. Richards zou jaren later gezegd hebben dat de tot nu toe niet eerder officieel uitgebracht versie met Kooper en Clapton zijn voorkeur had omdat deze veel spontaner klinkt. Deze versie staat ook nu op de extra cd of lp die is toegevoegd aan de deluxe-editie van de heruitgave van het Sticky Fingers-albumVinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere