Is Angie van The Stones, de vrouw van David Bowie?

Angie is een single van rockband The Rolling Stones uit 1973, van hun album Goat’s head soup. foto - Vinyl-Lp : rollingstonesHet nummer werd opgenomen in november-december 1972 en is voornamelijk geschreven door Keith Richards, maar werd vanwege een afspraak vermeld als Jagger-Richards. Het is een akoestische ballade die gaat over het einde van een relatie. Het lied werd bekend om zijn indringende teksten over verloren liefde en verdriet. Zanger Mick Jagger heeft met het nummer een enorme prestatie neergezet, omdat hij zijn vocalen prachtig laat overkomen. Vragen over de oorsprong van het nummer zijn nooit opgehouden. Ondanks veel geruchten dat het gaat over een relatie tussen Mick Jagger en David Bowie’s vrouw Angela, ontkennen de Stones dit. Richards zegt al een jaar voordat Angie werd opgenomen, met de naam zijn gekomen. In het boekje van de compilatie-cd Jump Back (the best of the Rolling Stones) beweert Richards dat het nummer gaat over zijn dochter Angela.


Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere