Sting komt met nieuw album en single

Oud Police-frontman Sting brengt op 19 november zijn nieuwe album The Bridge uit. Het wordt het vijftiende studio album en de opvolger van het album My Songs, dat in 2019 verscheen en gaat 10 nummers bevatten. De eerste single van het nieuwe album heet ‘If It’s Love’.


Tijdens de pandemie verwerkte Sting zijn indrukken en gedachten in wat hij het beste kan: muziek maken. Meer dan een jaar lang verzamelde de Engelse muzikant gedachten en ideeën, die hij uiteindelijk implementeerde met enkele van zijn beste muzikantenvrienden. Op The Bridge is een palet te horen van stijlen en genres die Sting tijdens z'n carrière heeft omarmd. Van rock 'n roll tot jazz en van klassieke muziek tot folk.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere