Sting en Peter Gabriel samen op tournee in VS en Canada

Nadat de ex-Police frontman Sting eerst met Paul Simon samen optrad, gaat hij nu met de ex-zanger van Genesis, Peter Gabriel, touren.

Poplegendes zingen samen en elkaars songs

Sting en GabrielIn juni en juli doen de twee onder de noemer Rock Paper Scissors een reeks optredens in de Verenigde Staten en Canada. Beiden treden tijdens de show zowel solo als samen op, waarbij ze elkaars songs zullen uitvoeren.
Doordat de samenwerking met Paul Simon goed bevallen was en Sting al in de jaren 80 een keer met Gabriel op tournee was geweest, wilde Sting het nog een keer herhalen. Dus samen met een andere artiest en dus met Peter Gabriel.
Het is nog niet bekend of de tournee ook naar Europa komt.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere