Sting krijgt eregraad van Brown University

Sting alsmede zijn vrouw Trudie Styler hebben zondag 27 mei een universitaire titel gekregen vanwege hun inzet voor het behoud van de regenwouden in de wereld en zijn oorspronkelijke bewoners.

Grote maatschappelijke betrokkenheid

Sting

Sting en zijn vrouw zetten zich al jaren in voor natuurbehoud – zij stichtten hiertoe de Rainforest Foundation om aandacht te vragen voor het Braziliaanse regenwoud.
Deze maatschappelijk betrokkenheid uit Sting vaak door bijvoorbeeld op te treden bij BandAid, de Live Aid concerten en samen met The Police trad hij op tijdens Live Earth om aandacht te vestigen op klimaatverandering. In 2008 werkten Sting en andere bekende artiesten uit de VS, het Verenigd Koninkrijk, Canada en Zuid-Afrika aan het album Songs for Tibet, een steunbetuiging aan Tibet en de dalai lama.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere