Stevie Wonder Grammy-eerbetoon

Stevie WonderDe 57e uitreiking van de jaarlijkse Grammy Awards vindt plaats in Los Angeles in het Staples Center op zondag 8 februari 2015. Zo zullen onder andere Madonna en AC/DC het podium van de Grammy Awards betreden.

Eerbetoon aan Stevie Wonder

Twee dagen later is het Grammy-eerbetoon. Vorig jaar was dit een eerbetoon aan The Beatles. Het bijzondere was toen, dat de legendarische Britse eighties-post-punkgroep Eurythmics toen weer bij elkaar was en optrad.
Dit jaar is er het Grammy-eerbetoon aan Stevie Wonder. Stevie Wonder: Songs in the Key of Life - An All-Star Grammy Salute is een twee uur durend eerbetoon dat live op de Amerikaanse televisie te zien is.
Coldplay-zanger Chris Martin, maar ook Willie Nelson zullen een optreden geven. Er worden binnenkort nog meer namen aan de lijst toegevoegd door The Recording Academy.

Het succes van een legende

De blinde zanger is de enige artiest die binnen vier jaar drie Grammy's wist binnen te slepen in de categorie Beste album. Hij ontving die prijzen voor de albums Innervisions (1973), Fulfillingness' First Finale (1974) en Songs in the Key of Life (1976). Uiteindelijk won hij meer dan twintig Grammy Awards, heeft hij meer dan honderd miljoen platen verkocht en werd hij in 1989 opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame. Bijzonder is ook, dat de 64-jarige zanger in december voor de negende keer vader is geworden. Still strong and alive.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere