Stembanden van Lindsey Buckingham beschadigd bij open hartoperatie

Lindsey Buckingham, de ex-gitarist van Fleetwood Mac, is vorige week met spoed opgenomen in het ziekenhuis voor een openhartoperatie. Dit heeft geleid tot een beschadiging aan de stembanden. Of dit permanent is, is niet bekend.

Buckingham niet mee op tour

Fleetwood MacBuckingham, die nu weer thuis is, was tot vorig jaar de vaste gitarist van Fleetwood Mac, maar daar kwam een eind aan na een geschil, naar verluidt met zijn ex, zangeres Stevie Nicks over de tour die Fleetwood mac op dit moment in Europa aan het maken is. De gitarist spande een rechtszaak aan, die in december in een schikking eindigde. Mick Fleetwood, John McVie, Stevie Nicks en Christine McVie zijn er wel gewoon bij wanneer ze dit jaar op de vijfstigste editie van Pinkpop optreden. Dit doen ze dan samen met nieuwkomers Mike Campbell en Neil Finn. die in de plaatst zijn gekomen van Lidsey Buckingham.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere