Status Quo gaat in 2016 voor het laatst op tournee.

De Engelse rockband Status Quo, ook wel bekend als The Quo of gewoon Quo, stopt met optreden. 2016 wordt het afscheidsjaar.

Status QuoLeden gaan met pensioen

De twee overgebleven oorspronkelijke leden, Francis Rossi en Rick Parfitt, vinden dat het tijd wordt om de gitaren op te bergen. Het geven van optredens kost ze te veel energie. De heren worden dan ook wel een dagje ouder (resp.66 en 67). Rossi voegt er wel aan toe dat het stoppen met Status Quo niet betekent dat ze nooit meer individueel zullen optreden.
Status Quo werd in 1967 opgericht en heeft meer dan 118 miljoen albums verkocht.
De groep treedt op 28 mei op in Nederland in het dorpje Pesse in Drenthe.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl