Onbekend nummer van Jimi Hendrix op internet

Het nog niet eerder verschenen instrumentaal nummer Station Break van Jimi Hendrix uit 1965 is deze week online gezet.

Jimi als begeleider van Curtis Knight. 

Het nummer staat op het album You Can't Use My Name: The RSVO/PPX Sessions, met opnamen die Hendrix voor zijn doorbraak als soloartiest maakte. Hij speelde toen in de begeleidingsband The Squiers van de New Yorkse r&b-zanger Curtis Knight. 
Veel opnamen van Hendrix met Curtis Knight en The Squiers zijn, nadat de gitarist in 1967 doorbrak met zijn Jimi Hendrix Experience, illegaal als 'bootleg' op de markt gebracht. Over de rechten daarvan is jarenlang gediscussieerd, maar die zijn sinds een jaar of tien formeel in het bezit van de erven Hendrix. Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl