De stoere rocker met een klein hartje

In het dorpje Prescott in de staat Arizona stopt een motorrijder bij een café om even wat te eten. Hij parkeert z’n motor, stapt naar binnen en gaat zwijgend aan de bar zitten. foto - Vinyl-Lp : Bruce SpringsteenHij bestelt een biertje en luistert naar het verhaal dat de vrouw achter de toonbank vertelt aan een van haar stamgasten. ’Ach ja’, hoort hij haar zeggen. ’Het valt gewoon niet mee. Zo’n operatie is gewoon niet te betalen voor een gewone vrouw als ik. Ik zou willen dat ik ’t kon, maar ja’¦’. De motorrijder heeft al snel in de gaten dat ze het heeft over haar zoon, die ernstig ziek is, maar voor wie ze de doktersrekeningen niet meer kan betalen. Hij hoort het zwijgend aan, terwijl ’ie z’n eten langzaam opeet. Na een half uurtje vraagt hij om de rekening en betaalt. Hij pakt z’n helm en gaat hij weer op weg, de eindeloze Amerikaanse wegen weer op.Een week later valt er een envelop op de deurmat van het café. Hij is voor Brenda, de vrouw achter de toonbank. ’Sorry, maar ik hoorde vorige week per ongeluk je verhaal’, staat er in het briefje. ’Hier is een cheque. Hopelijk is ’t genoeg voor je doktersrekeningen’. In de envelop zit een cheque van honderdduizend dollar. ’Was getekend: Bruce Springsteen.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl