Springsteen zegt concert af wegens anti-homowet

Door het concert voor zondag in de staat North Carolina af te lasten wil Bruce Springsteen protesteren tegen een nieuwe anti-homowet die is aangenomen.

Bruce SpringsteenThe Boss maakt duidelijk tegen de ‘bathroom law’ te zijn

Deze HB2-wet of ‘bathroom law’, die onder meer de invoering van unisextoiletten voorkomt, verbiedt werknemers om juridische stappen te ondernemen als ze op hun werk worden gepest omdat ze homoseksueel, biseksueel of transgender zijn. De wet maakt het ook stukken moeilijker om werkgevers aan te klagen voor discriminatie, iemand bijvoorbeeld niet aannemen omdat hij of zij homoseksueel is wordt hierdoor lastig te bestrijden.
The Boss noemde de nieuwe wet "een poging van mensen die niet tegen de vooruitgang kunnen die ons land heeft gemaakt rond de erkenning van de rechten van al onze burgers, om die vooruitgang weer om te keren. Momenteel zijn er veel groepen, bedrijven en individuen in North Carolina die zich verzetten tegen deze negatieve ontwikkelingen. Dit alles in beschouwing genomen, is de tijd aangekomen voor mij en mijn band om onze solidariteit te tonen voor deze vrijheidsstrijders. Sommige zaken zijn belangrijker dan een rockconcert en dit gevecht tegen vooroordelen en onverdraagzaamheid is er één van".Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere