Spraakmakende documentaire, Leaving Beverland, over Michael Jackson wordt ook in Nederland uitgezonden.

De 4 uur durende controversiële documentaire richt zich op twee mannen, Wade Robson en Jimmy Safechuck, die beweren dat ze seksueel werden misbruikt door de popster Michael Jackson als kinderen. Ze vervolgden het landgoed in Jackson in 2013, maar de zaak werd afgewezen.

Zeer verschillende meningen

Michael JacksonSommige mensen verdachten en verdenken Safechuck en Robson er nog steeds van dat zij het verhaal uit de duim hebben gezogen, maar de meeste critici waren toch erg lovend over Leaving Neverland, die zij een ''onrustwekkende, hartverscheurende en heel geloofwaardige film'' noemen, die een totaal andere kant van een van 's werelds grootste artiesten laat zien . De familie van Jackson vindt het een schande dat het pop-idool weer door het slijk gehaald wordt.
De film is op 8 maart in zijn geheel te zien bij VPRO op NPO3.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere