Phil Spector, een geniale moordenaar. Ook van The Beatles?

De Amerikaanse popproducer Phil Spector is in mei 2009 veroordeeld tot minstens 19 jaar cel voor de moord op de B-actrice Lana Clarkson in 2003. foto - Classis Rock Records": Phil SpectorOmdat de jury in eerste instantie niet tot een oordeel kon komen, kwam de poplegende aanvankelijk vrij, maar in hoger beroep verklaarde de jury hem alsnog schuldig. Phil Spector veranderde in de jaren zestig de popmuziek met zijn ’Wall of Sound’. Hij bepaalde het geluid van hits als Da Doo Ron Ron van The Crystals, Be My Baby van The Ronettes, You’ve Lost That Lovin’ Feeling en Unchained Melody van The Righeous Brothers, en River Deep, Mountain High van Ike en Tina Turner. In 1970 maakte Phil Spector als producer de Beatles opnamen voor ’Let it be’


Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl