Mogelijk reünie van The Smashing Pumkins

Billy Corgan, oprichter van de rockband, zinspeelt op facebook op een reünie van de Amerikaanse band The Smashing Pumpkins.

The Smashing PumpkinsLeden geen vrienden

Of het daadwerkelijk tot een nieuwe samenwerking komt tussen de leden van The Smashing Pumpkins valt nog te bezien. Corgan heeft in het verleden onaardige dingen gezegd over bassiste D'Arcy Wretzky en gitarist James Iha.
The Smashing Pumpkins behoorden in de jaren negentig tot de top van een grote stroom Amerikaanse alternatieve rockbands. In 2000 ging de groep uit elkaar. Nooit is er een comeback geweest in de originele bezetting.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere