Lifetime Achievement Award voor Sly, Nina en Velvet Underground

Sly Stone, vooral bekend als frontman van de funkrockband Sly & The Family Stone, en de in 2003 overleden pianiste en zangeres Nina Simone en The Velvet Underground, de groep die bestond uit zanger en gitarist Lou Reed, multi-instrumentalist John Cale en "peetvader" Andy Warhol, krijgen de Lifetime Achievement Award van de Recording Academy, de organisatie achter de Grammy's.

Velvet

NinaSly

Toppers uit de jaren 60 en 70

Allen zijn vooral bekend van de jaren zestig en zeventig. Sly & The Family Stone hadden een zeer belangrijke rol in 

de ontwikkeling van soul, funk en de 

psychedelische muziek, Nina Simone was "The Queen of Soul, Gospel en Jazz" en bracht meer dan 40 albums in haar leven uit en The Velvet Underground wordt tegenwoordig gezien als een van de meest vooruitstrevende en invloedrijkste rockgroepen aller tijdenVinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere