Slash komt ook naar Pinkpop

Slash

2014 was voor Pinkpop het jaar dat rock & roll grootheden The Rolling Stones bovenaan het programma pronkten, dat met Arctic Monkeys de populairste festivalband werd geboekt en het jaar dat Metallica letterlijk liet donderen. Volgens Jan Smeets wordt dat programma in 2015 overtroffen.

Muse, Slash en misschien AC/DC op Pinkpop 2015

Behalve Muse, Foo Fighters en Robbie Williams komt nu ook Slash, de oud-gitarist van Guns N' Roses, op Pinkpop. Hij zal de eerste dag op de 3FM-stage afsluiten.Maar er zijn nog andere geruchten. In de wandelgangen wordt gezegd dat U2 zo goed als rond is voor het Pinkpop programma van 2015 en zo zouden er ook gesprekken zijn met AC/DC, Paul McCartney en Coldplay.

Pinkpop wil vriendenpas

Pinkpop is in 2015 niet met Pinksteren, maar op 12, 13 en 14 juni in Landgraaf. Festivaldirecteur Jan Smeets denkt er over om een zogenaamde vriendenpas in te voeren. Een van de redenen om zo’n pas in te voeren is zodat pashouders voorrang krijgen bij de kaartverkoop. De voorverkoop van de tickets start op 28 februari 2015.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl