Slash komt ook naar Pinkpop

Slash

2014 was voor Pinkpop het jaar dat rock & roll grootheden The Rolling Stones bovenaan het programma pronkten, dat met Arctic Monkeys de populairste festivalband werd geboekt en het jaar dat Metallica letterlijk liet donderen. Volgens Jan Smeets wordt dat programma in 2015 overtroffen.

Muse, Slash en misschien AC/DC op Pinkpop 2015

Behalve Muse, Foo Fighters en Robbie Williams komt nu ook Slash, de oud-gitarist van Guns N' Roses, op Pinkpop. Hij zal de eerste dag op de 3FM-stage afsluiten.Maar er zijn nog andere geruchten. In de wandelgangen wordt gezegd dat U2 zo goed als rond is voor het Pinkpop programma van 2015 en zo zouden er ook gesprekken zijn met AC/DC, Paul McCartney en Coldplay.

Pinkpop wil vriendenpas

Pinkpop is in 2015 niet met Pinksteren, maar op 12, 13 en 14 juni in Landgraaf. Festivaldirecteur Jan Smeets denkt er over om een zogenaamde vriendenpas in te voeren. Een van de redenen om zo’n pas in te voeren is zodat pashouders voorrang krijgen bij de kaartverkoop. De voorverkoop van de tickets start op 28 februari 2015.Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere