Simple Minds weer terug met top lp

In de jaren 80 stonden de Simple Minds bovenaan de ranglijsten met nummers als “Promised you a miracle”, “Don't you (Forget about me)”, “Alive and kicking” en natuurlijk “Belfast child”. Simple MindsHelaas verdween de groep daarna wat in de anonimiteit. Nu zijn ze echter weer terug met toch wel weer een bijzonder lp : “Big Music”. Simple Minds bestaat in 2014 nog altijd uit leden van het eerste uur Jim Kerr en Charlie Burchill, maar ook drummer Mel Gaynor draait inmiddels een aantal decennia mee. Voor de productie van Big Music deed de band een beroep op levende legende Steve Hillage.
De plaat doet je zeker denken aan de muziek uit de jaren 80. Vooral  de tracks waarin de elektronica de aandacht opeist. In muzikaal opzicht staat deze plaat als een huis. De geweldige gitaarklanken van Charlie Burchill, de strakke drums van Mel Gaynor en natuurlijk de altijd prachtige en uit duizenden herkenbare stem van Jim Kerr maken een onuitwisbare indruk. Misschien komt er nooit meer een echte hit van de grond, maar deze plaat staat echt vol met goede songs. Aanrader dus.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere