Shocking Blue heeft nummer 1 hit in Amerika

foto - Vinyl-Lp : shockingblueIn Februari 1970 staat Venus van de Haagse band Shocking Blue op de nummer 1 van de Amerikaanse Billboardcharts. Het is daarmee de eerste Nederlandse plaat die de top van de Amerikaanse hitparade haalt. De leden van Shocking Blue worden benoemd tot ereburgers van Den Haag. Venus wordt gezongen door de mysterieuze Mariska Veres, destijds de koningin van de Nederlandse rockscene en is helaas te vroeg overleden in 2006. Gitarist/zanger Robbie van Leeuwen is de componist van het liedje, dat ’


Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere