Scorpions zijn toch Nederlands of Duits of komen ze uit Australië

Er staat een bijzonder journalistiek foutje in het boek ’25 jaar Popmuziek van Lekturama". Daar staat een hoofdstuk over de Nederlandse groep The Scorpions, die in 1965 een hit scoorden met ’Hello Josephine’. Duitse ScorpionsDe schrijver vermeldt dat de band na dit succesvolle debuut zich ontwikkelde tot een rockgroep: ’De belangrijkste man van The Scorpions is de gitarist Rudolf Schenker’. Hij had niet door dat het hier om twee totaal verschillende groepen gaat. Gelukkig is het hoofdstuk nog wel voorzien van twee prachtige foto’s. Helaas zijn dit foto’s van The Easybeats.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere