Roxette zangeres overleden

Marie Fredriksson, zangeres van het Zweedse duo Roxette, is na een lang ziekbed maandag 9 december op 61-jarige leeftijd overleden.

Zweedse trots

RoxetteRoxette, bestaande uit Fredriksson en Per Gessle, scoorde eind jaren tachtig en begin jaren 90 grote hits zoals The Look en Listen To Your Heart, It Must Have Been Love, Joyride, How Do You Do! en Wish I Could Fly en was op ABBA na de meest succesvolle Zweedse band allertijden.
In 2002 kreeg Fredriksson te horen dat ze een hersentumor had. Na een succesvolle behandeling trad de groep in 2009 en 2010 weer op. ok in 2016 was er een tournee met Roxette, maar vanwege haar gezondheid moest Fredriksson die afbreken. Uiteindelijk overleed de zangers aan de gevolgen van de hersentumor.
De zangeres zal in besloten kring begraven worden, zonder pers en enkel in aanwezigheid van hechte vrienden en familie.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere