Rolling Stones mogelijk in 2015 weer op tour

De mannen van The Rolling Stones zijn niet af te remmen. Hoe ouder ze worden des te actiever, lijkt het wel. Mick, Keith, Ron en Charlie willen in 2015 waarschijnlijk weer op tour. Tenminste zo lijkt het in hun kerstboodschap. luister maar eens goed op het einde van de video.  Er gingen eerder al geruchten dat er misschien een volgende tour aankomt. Gitarist Keith Richards zei enkele maanden geleden al dat The Rolling Stones in 2015 wellicht Zuid-Amerika aan zullen doen. Hier waren ze afgelopen jaar nog niet geweest.
De Stones deden dit jaar negentien landen aan en speelden voor meer dan een miljoen mensen. Begin juni waren de mannen op Pinkpop, waar ze weer voor een bijzonder optreden zorgden.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere