Rolling Stones treden op in Havana

De Rolling Stones treden met Pasen, enkele dagen na het bezoek van de Amerikaanse president Barack Obam, op in de Cubaanse hoofdstad Havana.

Rolling StonesHistorisch bezoek en optreden

Het bezoek en het optreden kunnen gerust historisch genoemd worden. Obama wordt de eerste Amerikaanse president sinds 1928 die het Caribische eiland bezoekt en lange tijd was de muziek van westerse rockiconen als The Stones, The Beatles en Elvis Presley in Cuba verboden. Rockmuziek en de bijbehorende levensstijl waren taboe in de communistische heilstaat van leider Fidel Castro. Later betreurde hij de censuur van rockartiesten. De Rolling Stones breken nu de weg open voor mogelijk meerdere concerten van Rockartiesten.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere