Roger Waters: The Wall in Nederlandse bioscopen

The WallDe documentaire Roger Waters: The Wall draait op dinsdag 29 september éénmalig wereldwijd in de bioscoop.

Zeer speciale documentaire

Roger Waters, medeoprichter en songwriter van Pink Floyd, combineert het epische met het persoonlijke in Roger Waters The Wall, een concertfilm die veel meer laat zien dan alleen het podium. Het is ook een roadmovie en anti-oorlogsfilm. De documentaire volgt de voormalige Pink Floyd-zanger/bassist tijdens een uitgebreide tournee waarbij hij het legendarische conceptalbum The Wall integraal uitvoerde. Het is een ongekende show waarbij muziek, zang, decor, verhaal en kritiek op de maatschappij naadloos samenvallen. Deze concerten waren behoorlijk spectaculair dankzij het gebruik van onder meer vuurwerk, reusachtige poppen en animaties.
Tussen 2010 en 2013 bezochten meer dan 4 miljoen fans dit maatschappijkritische magnum-opus van Pink Floyd en Roger Waters.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl