Roger Waters komt naar Nederland

74-jarige ex- Pink Floyd bassist Roger Waters komt in juni naar Amsterdam voor 2 concerten.

Us + Them

Roger WatersWaters komt na ruim zestig uitverkochte concerten in de Verenigde Staten en Canada naar Europa en zal op 18 en 19 juni 2018 optreden in het Ziggo Dome. Us + Them is de eerste Europese tournee van Waters sinds The Wall Live. Zijn laatste optreden was in 2011 in het GelreDome. "Het is een mix van dingen uit mijn lange carrière. Zo’n 80 procent oud materiaal en 20 procent nieuw, maar het wordt allemaal door een algemeen thema verbonden. Het wordt een coole show, dat beloof ik je. Het wordt spectaculair, zoals al mijn shows.", vertelde Waters.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere