Rockgitarist en zanger Leslie West van Mountain overleden

Leslie West, die in de jaren 70 meerdere hits scoorde met de band Mountain en een voorbeeld was voor veel latere gitaristen, is op 75 jarige leeftijd na een hartaanval overleden.

LeslieWestBekende artiesten , zoals Paul Stanley en Gene Simmons van de band Kiss en Guns N' Roses-gitarist Slash, noemde West een heer en een gitaarheld. Met het nummer Mississippi Queen en het optreden van de hardrockband Mountain maakte West furore. Een live-versie van Long Red, een solonummer van West, kreeg jaren later een tweede leven toen hiphopartiesten als Jay-Z, Kanye West en Nas samples van een drumritme gebruikten.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl