Status Quo-gitarist Rick Parfitt stopt hoogstwaarschijnlijk

De 67-jarige gitarist van Status Quo, die in juni werd getroffen door een hartaanval na een optreden in Antalya in Turkije, vreest dat hij een terugkeer op het podium niet gaat overleven.

Laatste tour van Status QuoRick Parfitt

De gitarist had toen een bijna-doodervaring. Een persoonlijk assistent vond Parfitt die dag bewusteloos op de vloer van zijn hotelkamer. Hij kon worden gered dankzij een medisch team dat toevallig in het hotel aanwezig was. Hiervoor had hij al 2 keer een hartaanval gehad en werd daarvoor in 2014 geopereerd.
Status Quo begint volgende maand met zijn afscheidstour. Het is dus een grote kans dat Parfitt daar niet meer bij is.


Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl